Any nou, web nova!

En nom de la Unió de Botiguers de Montornès del Vallès, us volem donar la benvinguda al nostre lloc web oficial!

Un petit espai on podreu estar al dia de les novetats de la UBM, del llistat d’associats i associades i dels beneficis tant del comerç local com de formar part de la nostra comunitat.

Com ja sabeu, fa dècades que l’Associació es va crear amb la finalitat de potenciar tant el comerç del poble com la realització d’activitats per a tots vosaltres. Cada any podreu participar en actes i esdeveniments que organitza o amb la què col·labora la Unió de Botiguers, amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta local i els beneficis de recolzar el petit negoci.

El poble es veu reflectit en la seva comunitat, en el seu comerç i en les activitats que es realitzen per a tothom, per això compartim els nostres valors i objectius amb tots vosaltres, per a poder aconseguir un Montornès més sostenible, potenciar la petita empresa, oferir actes per a la població i crear aquesta comunitat col·lectiva.

Us convidem a navegar per la pàgina web i veure els diferents sectors i negocis que hi ha a la Unió de Botiguers.

Aquesta pàgina utilitza cookies per a millorar l\'experiència de l\'usuari mentres navega per la nostra pàgina. Per a veure la Nostra política de cookies, pots entrar aquí.    Més informació
Privacidad