QUI SOM?

Som l’Associació de Botiguers de Montornès del Vallès. Una Associació formada per diferents negocis, comerços i hostelers del poble que té per objectiu promocionar, fomentar i desenvolupar el comerç de Montornès.

OBJECTIUS I VALORS

L’essència de L’UBM és el foment del comerç local.

Realitzem accions de dinamització i promoció locals, facilitem el compromís cap a un poble més sostenible i amb un consum responsable.

Fomentem la participació entre socis, entitats, associacions i població per a un Montornès comunitari.

Els nostres valors es basen en la transparència tant amb els associats com per al poble, la igualtat de drets i participació per a totes i tots, el treball en equip i la feina constant en la millora i renovació d’accions i activitats de la Unió de Botiguers de Montornès.

AVANTATGES DE SER SOCI/A

L´Associació busca aconseguir els seus objectius representant els drets dels comerciants i millorant les condicions de l’activitat potenciant la formació dels associats per aconseguir un comerç més professionalitzat i amb més competències. També s’informa a l’associat vers les normatives, ajuts i subvencions pertinents de cada sector, així com de novetats que puguin ser d’interès.

Vols formar part de la Unió de Botiguers de Montornès? Clica AQUÍ per a obtenir més informació!

Aquesta pàgina utilitza cookies per a millorar l\'experiència de l\'usuari mentres navega per la nostra pàgina. Per a veure la Nostra política de cookies, pots entrar aquí.    Més informació
Privacidad